Voyage Online Today: 1    Total Posts: 94743

Total:#8

Create Thread

[Discussion] [Solved] Error after selecting the character

[Copy link] 7/207

#1
Posted on 2020-01-06 08:41:41 | Show thread starter's posts only

Hi, guys. So I downloaded VCO again after a long time just to remininsce good old times but encountered a problem. I patched the game, managed to log in but after selecting a character I got the message in the screenshot below. any thoughts?

Signature
#2
Posted on 2020-01-06 08:47:11 | Show thread starter's posts only

Did this happen several times to you?

or did you only try 1 or 2 times? which server u tried login?

Signature
The New Forum is lets say "special"......
#3
Posted on 2020-01-06 09:11:10 | Show thread starter's posts only

Da Gama and Magellan, tried like 10-12 times with several accounts and characters

Signature
#4
Posted on 2020-01-06 09:35:44 | Show thread starter's posts only

Right click, run the game as Administrator. See if that helps.

Signature

Navigator, tools, guides and much more!
Visit us at: http://thepiratescove.org
#5
Posted on 2020-01-06 09:45:34 | Show thread starter's posts only

Did that, changed the compatibility settings to Windows XP Service pack 2 aswell, still nothing

Signature
#6
Posted on 2020-01-06 14:11:14 | Show thread starter's posts only

I would try 1 or 2 more times just to be sure it wasn't the incredibly bad connection the game had this weekend... then:

Have you tried reloading the game yet? Install and start as admin.
Be sure to first remove all VCO files manually then run a fragment cleaner.
If a file gets corrupted unfortunately that is the only fix - the fix button does not work and never has.

*edit after reading Led's reply below*
so try Download as admin, Install as admin, start/run as admin if just install and start as admin did not work.



- Ele

Signature
Spring Festival / Chinese New Year 7 Day Holiday January 24-30, 2020
#7
Posted on 2020-01-06 19:09:31 | Show thread starter's posts only

I had to do DOWNLOAD as ADMIN and INSTALL to get it working.

Signature
http://voyagecentury.fandom.com

http://thepiratescove.org
#8
Posted on 2020-01-07 07:19:52 | Show thread starter's posts only

Hi again guys. So, I reinstalled the game and started as administrator and the game works, but on server list I don't find Da Gama and James Cook xd

Signature