Voyage Online Today: 20    Total Posts: 88302

Total:#18

Create Thread

[Discussion] Invisible sails fix

Sticky   [Copy link] 17/4313

#11
Posted on 2016-03-27 18:22:46 | Show thread starter's posts only

uhm, i cannot see the attachment? i can see the download but cant click anything?

Signature
1+1 = 2
#12
Posted on 2016-03-27 23:15:22 | Show thread starter's posts only

It was lost during the forum transition. I will fix it soon as I get my PC up and running. In a couple of days.


Edit
Since we no longer have the ability to attach zip files to a post, I have uploaded it to google drive. Feel free to download it from there. I have added a link to the first post. Please do not download it from any other source!

Signature

Navigator, tools, guides and much more!
Visit us at: http://yourpiratescove.com
#13
Posted on 2017-12-24 22:56:18 | Show thread starter's posts only

Does this fix still work I currently play and I am having the no sails issue in offshore and battlefields thx

Signature
#14
Posted on 2017-12-24 23:44:09 | Show thread starter's posts only

Yes, this fix should still work. I ran a test after the latest update and it still worked, didn't cause any problems.

Signature

Navigator, tools, guides and much more!
Visit us at: http://yourpiratescove.com
#15
Posted on 2017-12-25 17:25:45 | Show thread starter's posts only

Ok so I tried the Google download and it didn't work to fix sails .so I decided to try uninstalling and reinstalling the game now I'm screwed and can't even get in
It gets stuck in the update screen for awhile then eventually say all is good and the start game button lights up,click start game and I get some kind of fatal error
here is a link to the two error windows that pop up
https://drive.google.com/open?id=1AVpIO4Y4nlTsy04vDFUjty_0LOCaA08a
https://drive.google.com/open?id=1xm1QR1TnbTCjp7RzuSJbfuI1G2PA-Td-

Signature
#16
Posted on 2017-12-26 06:32:19 | Show thread starter's posts only

All the fix does is it adds a missing dynamic link library (.dll) file.
If you installed it properly, a file named Rigging.dll should appear in the folder
..\Voyage Century Online\voyage\DLL


If its not in there, you didn't install it correctly. MAybe you installed it somewhere else and its causing you problems.

If its there and its causing you problems, you can simply delete it.

Signature

Navigator, tools, guides and much more!
Visit us at: http://yourpiratescove.com
#17
Posted on 2017-12-26 14:10:25 | Show thread starter's posts only

Ok game is back up and running no sails in offshore still but the game is good now  ill deal with it im not messing with it again lol Thanks DSofa

Signature
#18
Posted on 2017-12-26 18:00:35 | Show thread starter's posts only

You're the first one that complained about the fix. Now it makes me wonder, did you fail to install it properly, or it doesn't work anymore? Last test I did was when they released Yizhou instance. It worked well.

We had a few minor updates after that. Maybe they brought something with them and this fix doesn't work anymore? Its very unlikely since all they brought was some tasks and generals. Nothing related to the engine itself, or ships.

Can you try extracting that .dll file and copy it manually to the DLL folder? If the game crashes, just delete it and the game should work again.

Signature

Navigator, tools, guides and much more!
Visit us at: http://yourpiratescove.com